Köp- och leveransvillkor

Minimiorder
Vi har inget minsta order belopp.

Priser

Moms ingår i priset med f.n. 25%.
 

Betalningsalternativ

- Förskottsbetalning

Betalning sker i förskott till Leksaksaffären Kuligt AB - Scrapperiet.se, bankgiro 5658-0251. Vi bekräftar din order med e-post när den är packad och anger summan som är aktuell för betalning. (Om något skulle vara slut - då vi även har fysisk butik).

Din order skickas 1-3 dagar efter att din betalning har registrerats på Leksaksaffären Kuligt AB - Scrapperiet.ses bankkonto. Beställd och bekräftad order skall vara betald senast 7 dagar efter det att du erhållit din orderbekräftelse (om inget annat är överenskommet mellan båda parter).

Om betalning ej erlagts inom 7 dagar skickas en påminnelse via e-post. Är din order inte betald inom 15 dagar efter att Du erhållit bekräftelsen annulleras din order.


 - Faktura

Om du vill ha faktura, så ber vi dig kontakta oss före beställning. info@scrapperiet.se. Vi vill ha halva köpsumman i förskott och resterande på faktura. (Detta p g a att vi ej erhållit betalning från alla) 

 

Leveranstid

Leveranstiden är ca 3-5 dagar.

 

Leveranssätt

Vi skickar beställningar som postpaket/brev/. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Det går också bra att hämta i butik, men ni måste välja förskottsbetalning när du lägger ordern,  du kan betala i butiken vid avhämtning.

 

Frakt

Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten, detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. Prissättning sker efter postens portotabell för brev och paket. 

 

Ångerrätt

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. (Gäller ej vid special beställda varor) Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se

 

Skador på paket och ej uthämtade paket

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

 

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

Drift & produktion:
Wikinggruppen
start